Det hände igen + info

Hallå på er där ute!

Wow, det var länge sen och nu ska jag förklara lite vad som hänt och varför den stått still i 2 år… *smack på pannan*

En del har varit mitt psyke, mått väldigt dåligt (gå in här jenka.nu för mer ingående på mitt psyke) så då har jag inte velat vara inne i köket och varken laga mat eller baka.

Sedan har jag nog tappat lite inspiration och inte vetat vad jag ska göra. Och sedan har det varit en liten pengafråga även om den varit lite men inte känt att jag ska göra massa utöver maten vi ska äta och det varit mycket köttbullar, potatisbullar och känns inte som jag ska lägga upp hur jag öppnar en påse, haha.

Fast nu mår jag bättre och varit i köket och jag känner att jag vill börja här igen även för min egen skull så jag kan kolla här själv på recept 😛

Så nu är tanken att jag ska börja här igen smått och förhoppningsvis håller det i sig 🙂

Ja så nu syns vi i köket snart igen 😀

Ha det bra tills dess! /KitchenFreak