Frusen Cheesecake

Hallå.

Hoppas denna vecka har börjat bra för er 🙂

Jag tänkte att även om det varit lite regnigt dem senaste dagarna, i alla fall här uppe hos mig, så vill jag ge tips på en frusen cheesecake så passar bra på dem varma dagarna för det blir lite svalkande.

Ingredienser;

 200 gram Cream Cheese Naturell

2 dl Strösocker

3 dl Vispgrädde

1,5 tsk Vaniljsocker

3 st Äggulor

10 st Digestivekex

Gör såhär;

Blanda cream cheese, socker och vaniljsocker. Vispa grädden.

Rör ner äggulorna – en åt gången – i ostmassan och ha sedan i grädden, försiktigt.

Smula kexen och strö ungefär hälften i en springform. Häll sedan på smeten i formen och strö på resten av smulorna.

Sätt sedan in formen i frysen i minst 4 timmar. Du kan sedan garnera med bär, färska eller frysta, eller servera den som den är.

Hoppas det smakar!

 

1 trackback / pingback

  1. ”Red” Velvet Cheesecake

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.