Fylld Schnitzel

Hoho.

I går fredag så vart det att vi käkade lite schnitzel, eller väldigt mycket för om ni tittar på bilderna så såg min ut nästan som en hel kyckling, haha!

Men vi gjorde så att vi tog en bit, la osten och skinka och la sedan en till bit på så det vart mycket och stort men man kan ju också vika över.

Så får se vad det blir för gott i kväll för fick extra jobb i dag så får se om han där hemma överraskar eller om det blir korv med bröd 😉

Men ni får gärna kommentera om det är något ni vill tipsa om som ni tycker jag ska prova och lägga upp här så andra får lite ny inspiration, för det finns mycket som jag inte har en aning om och gärna provar!

Ingredienser;

Fläskschnitzel

Ost

Skinka

Salt och Peppar

Panering;

Mjöl

Ägg

Ströbröd

Gör såhär;

Om det behövs så bankar du ut schnitzeln så den blir tunn.

Ha sedan på så många skivor av ost och skinka som du vill och sedan viker du över den andra halvan eller lägger på en hel till bit.

Salta och peppra och lägg sen biten i mjölet och rör om tills hela biten är täckt. Gör sedan samma sak i äggen och ströbrödet.

Ha sedan rikligt med olja och stek bitarna där i. Om du vill kan du köra klart det i ugnen och bara har i stekpannan tills de får färg.

Servera sedan med antingen ris, pommes, klyftpotatis och sallad.

Hoppas det smakar!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.