Input på sida och inlägg.

Hej.
Jag skulle vilja veta vad ni tycker om källsidan (http://kitchenfreak.se) samt facebook sidan å instagram flödet.
Bara att skriva i kommentarerna på någon utav sidorna. Jag söker en dialog så sidan kan utvecklas samt tips på mat eller bak att utföra och posta då inspiration alltid är kul.

* Är sidorna lätta att navigera och presenteras recept med mer på en bra och överskådligt sätt ?
*Visar bilderna på maten vad det är och ser det bra ut?

*Vill ni veta vad jag har för utrustning ?
Vad vill ni se på bloggen, Jag motsätter mig enbart Paleo då jag inte orkar jaga frigående rötter eller fossilerade mammutar (rent hypotetiskt är det en kul grej att försöka äta som vi gjorde på stenåldern men det är i praktiken en dum idé, jag vill inte servera döda släktingar eller rötter här hemma. Rent Evolutionellt så har tillagat kött bidragit till våra stora hjärnor och med det drivit oss mot  jordbruk (neolitiska revolutionen) Största möjliga utdelning på minsta möjliga ansträngning och som sagt att jaga med spjut å misslyckas eller eventuellt dö på kuppen är inget jag vill göra :).
Såklart kommer det finnas rätter utan mejeriprodukter och lågt innehåll på kolhydrater men aldrig ren paleo.

Men som sagt skriv vad ni tycker :D, så jag kan sätta sambon i arbete på den tekniska sidan å lite grafiskt så hoppar jag in i köket.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.