Lite info om början av 2018

Wow…. det var verkligen länge sen och jag vet att det blivit så förr men den senaste tiden, eller egentligen från juni förra året har det varit mycket men det blev lite värre de första månaderna på 2018.

Ja, ena saken är att jag fick ett skov med min Ulcerös Kolit i Juni och det höll på till ungefär April i år. Så var massa läkarbesök, blev inlagd på sjukhuset i en vecka ungefär, och det var nära fler gånger att jag skulle bli inlagd men slapp då. Och bara bli inlagd gör en, mig i alla fall, väldigt trött och sedan sjukdomen på det. Så jag sov för det mesta så jag kunde va vaken när jag fick besök. Och så var det de roliga undersökningarna också…… hmm.. 😛

Sedan fick jag prova olika mediciner men de funkade inte och så provade vi en som heter Inflectra och den har jag fått förut och jag fick väl ungefär, ja väldigt få gånger i alla fall innan jag fick antikroppar mot den… igen. Exakt det som hände sist jag fick den, för det började med att under natten eller dagen efter så mådde jag jättedåligt och kräktes och som sagt vart det så denna gång också.

Och sen… ja, mer saker… för ett tag sedan fick jag jättehöga värden på mina leverprover så i början av Juni gjorde jag en leverbiopsi och har inga svar än om det är något för det kan ta upp mot 6 veckor innan man får svar. Så hoppas de hör av sig snart och ger positivt svar och att jag inte har något med levern också.�Så jag har ju varit sjukskriven under en längre tid så vart inte många kronor där så har liksom inte haft råd eller speciellt orkat att göra mer ”finare” mat än typ färdiga köttbullar och liknande.

Sedan har mina leder börjat bråkat väldigt mycket så måste få hjälp från till exempel soffan och så. Och fått börja ta morfin när det är som värst men hoppas det går över snart för börjar bli lite trött på detta.

Och nu har jag börjat ett nytt jobb också som personlig assistent så om de är snälla och ger en bra lön så ska jag försöka komma igång med bloggen igen. Men nu när det är sommar och jag är nyast och vikarie så kommer nästan alla pass på mig och det är sovande pass också, så kommer ju inte va hemma så mycket men ska försöka annars blir det typ i slutet av Augusti när det kanske inte blir lika många pass som nu som jag har tid 🙂

Så det är det dom hänt de första 6-7 månaderna på detta år och jag hoppas det vänder snart och har vi tur så kommer mannen här hemma ha jobb i mitten av Augusti 😀

Men nu vet ni hur det ligger till och kommer försöka lägga in något recept här och där men kommer nog inte, inte just nu, lägga upp varje dag men något är väl bättre än inget c”,)

Så jag hoppas ni mår bra och njuter av denna underbara sommaren och äter massa gott!

/Kitchen Freak

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.