Lite info + Recept förslag

Detta är inte okej alltså.

Måste bli bättre med detta, men det har hänt så mycket den senaste tiden igen så känner att jag behöver semester i några år.

Nej men jag började det nya jobbet och sedan från den 27:de är jag sjukskriven på 50% eftersom min mage inte blivit bättre och det vart ju kalabalik då från chefen som var sååååå nära på att sparka mig för den anledningen.

Så har ju mått dåligt av den anledningen och har gått med bröstsmärtor (stor chans – ångest) men det gick så långt att det gick över till att min vänster arm domnade bort så vi fick ringa ambulans och så fick jag åka det för första gången till akuten.

Det var inget farligt och armen är tillbaka men tyvärr inte mina bröstsmärtor så går väl runt med ångest men det är mycket med jobbet och andra saker.

Tur så har jag ju N här hemma som håller mig kvar och får mig att må lite bättre och stöttar mig med allt.

Så efter nyår är det tillbaka på 100% och så får vi se om det funkar eller om jag måste jobba 50% eller byta jobb. Det är ju det med mina diagnoser att man vet aldrig förens man provar.

Kanske nån gång i framtiden går ner 50% på jobbet och börja satsa på detta 50%….. Man kan alltid hoppas 🙂

Så nu sa jag försöka lägga upp så ofta det går och så ofta jag orkar men jag hoppas ni förstår och så kan ni alltid ge förslag på recept jag ska prova. Ni kanske har något till jul  som ni tycker jag ska prova så skriv i kommentarerna så ska jag försöka fixa det =)

 

Ha det bra och så hörs vi senare c”,)

/Kitchen Freak

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.