Mycket på en gång….

Oj, nu har det hänt massa saker igen och denna lilla blogg har kommit lite efter.

Den 18/1 så vart det en undersökning då jag blev sämre med min Ulcerös Kolit och efter undersökningen så blev det att jag vart inlagd och var inne i 5 dagar på Danderyds Sjukhus. Faktiskt första gången jag var inlagd på en avdelning där, för förut fick jag bo på patienthotellet.

Sidetrack….. så, ja och samma dag som jag fick åka hem så bytte vi medicin och jag fick första dosen i form av dropp och sedan kommer det vara spruta som jag ger mig själv hemma.

Men vart sjukskriven veckan ut då när jag åkte hem och var inte helt så 100. Tror jag fick en biverkning i form av att jag kände mig helt skakig och svag eller så är kroppen bara konstig ändå, hehe.

Sen så vart det dags för jobb igen den 29:de och det vart bakslag direkt så på fredagen den veckan så fick en ny tid för undersökning och kanske risken för att bli inlagd igen men det vart det inte denna gång men vart sjukskriven igen till den 18/2.

Men har faktiskt gjort lite maträtter och efterrätter så har på gång så nu ska jag bara vara duktig och skriva allting och publicera här.

Men har ju bra och dåliga dagar och ibland är jag bara helt slut och har en sämre dag och tyvärr så blir det att bloggen kommer sist och jag hoppas eller vet att ni förstår och alla har ju dåliga dagar, veckor eller månader så jag är inget special case men det har bara varit mycket den sista tiden med att skovet aldrig slutar.

Men nu vart det också en ny tid hos läkaren på måndag för fick ett samtal i torsdags och det har inte varit 100 med mig så fick en ny tid och så får vi se hur det går denna gång. Kanske blir inlagd, kanske blir operation…. kanske, ja jag vet inte. Vi får se helt enkelt på måndag vad som sägs och bestäms.

Men en sak som är plus i allt detta är att lilltjejen är hemma igen. Eftersom vi har 2 hundar och en av varje så när hon då löper blir det kaos så då har hon varit hos ”Mormor” under tiden men i måndags hämtade vi hem henne =D Hon är en pest ganska så ofta men hon är min lilla pest tjej så det är okej……. ibland 😉

Och i dag skulle min Morsa komma och käka middag men hon blev sjuk så blir bara en hemmakväll med familjen. Vi ska käka lite kleftiko och så ville mannen ha choklad i banan med lite glass så det ska jag fixa till honom 🙂

Så, ni är ni lite uppdaterade med vad som händer och har hänt med mig så ska förhoppningsvis allt lösa sig.

Men ni får ha en sån bra lördag och hoppas ni äter något gott 😀

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.