
Hallå och Glad Påsk på er 🙂
Nu kanske ni tänker…. tacos? på påsken.
Jaaa, det tycker jag att man kan göra om man inte vill göra det gamla vanliga med köttbullar och ägg och allt som det ”ska” va.
Och dessa går det jättebra att frysa in och ha i frysen för att ha något snabbt att äta. Tänk då bara på att ta ur kärnhuset på tomat och gurka för annars blir det så rinnigt men äter ni direkt så spelar det ingen roll.
Och du kan ju absolut ha annat i som paprika och andra grönsaker men detta som står i receptet körde vi på.
Och ni kan ju också ha guacamole till och ha på det efter dem har varit i ugnen eller vad ni nu brukar ha när ni äter tacos.
Skriv gärna vad ni brukar ha så kanske jag hittar något nytt att ha när jag äter 🙂
Ingredienser;
Färs + Tacokrydda
Tomat
Gurka
Majs
Gräddfil
Ost
Taco-tubs
Gör såhär;
Bryn färsen och följ beskrivningen med tacokrydda.
Skär alla grönsaker i små tärningar och blanda ihop med majsen.
Blanda sedan grönsakerna med färsen och lägg i formarna.
Ha sedan på lite gräddfil och toppa med ost och kör in i ugnen i 200 grader tills osten har smält.
Hoppas det smakar!
Lämna ett svar