Uppdatering

Hejsan och förlåt!

Det var verkligen lääääääänge sedan jag skrev här och jag har några anledningar för det har hänt mycket den senaste tiden.

Och det är både bra saker och dåliga saker och tyvärr blev det att Kitchen Freak kom i skymundan och det är tråkigt men det är ju bara mitt fel.

Vi kan ju börja med bra saker då få lite pepp såhär på hösten 🙂

Så i augusti så gifte jag mig!!! Whaaaat, det är helt sjukt men är såååååååååååå lycklig och det är det bästa valet jag gjort. Han gör mig så lycklig och jag känner mig så älskad som jag aldrig gjort i mitt liv tidigare.

Sedan har det varit massa grejor med jobb. Som ena som jag har jobbat med fick jag sparken ifrån i september för hon tog bort tider från mig ganska så långt innan och då blir man ju inte så glad och kanske inte känner att det är så kul att gå till jobbet så fick sparken tillslut för ”brukaren och assistenten inte går ihop längre”. Men hade lite extra på ett städ jobb så stod inte helt utan men det är ju inte 100% så man klarar sig ju inte på det men bättre än inget.

Men har ju pluggat till taxileg så det klarade jag tillslut i slutet av september och nu väntar jag bara på att få papperna och skicka in kort och sedan har jag det och jobb igen. Har åkt med lite nu så jag får känna på och lära mig allt med taxametern och sånt =)

Så bara hoppas de är snabba på transportstyrelsen så jag kan börja jobba för ja. ni vet ju…. man behöver pengar.

Och sedan har jag ju en sjukdom som heter Ulcerös Kolit och det har jag ett skov med nu som hållit på ett bra tag så käkar lite prednisolon och så ska jag få en ny medicin så jag måste ta blodprov och röntgen och sedan ska vi börja med den och det är sprutor eller pennor som de kallar det som jag ska sticka själv i antingen magen eller låren. För min läkare tyckte att vi ska nog byta då jag hade ett skov i somras också och det kan va så att medicinen jag käkat, eller käkar den fortfarande, kanske inte funkar längre då det vart så tätt in på med skoven. Så förhoppningsvis blir alla svar bra så vi kan börja med den och att den funkar för är lite trött på skov nu även om jag har haft väldigt tur dem senaste 4-5 åren och inte haft något så är det inte roligt när dem väl kommer. En liten sid notis så ska jag börja med sprutorna i dag den 1/11 för började med denna text innan och nu fått svaren om att få börja med dem.

Så ja, det har varit lite mycket som både är upp och ner men förhoppningsvis så fixar sig allt och jag kan äntligen börja lägga upp här igen för har gjort saker och fixat bilder men det har liksom stannat där sen men ska verkligen få ihop allting så det kommer igång här igen 🙂

Men nu ska jag fixa i ordning mig för läkarbesök och kanske få lite energi och lägga upp recept redan i dag men ni får ha det så bra tills vi hörs igen!

/Kitchen Freak

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.