Välkommen till Kitchen Freak

Hallå i höstrusket.

Mitt namn är Jannicke och matlagning och bakning är en stor passion i mitt liv och intresset för att starta en mat och bakblogg har alltid funnits i mitt huvud men jag har inte riktigt vågat tagit steget med denna dröm, men då livet kom med en stor vändning och jag blev arbetslös så fanns inget att skylla på och jag slog näven i bordet och bestämde mig att nu är det dags och så vart det 🙂

Med denna blogg är det inte mening att ni ska bli avskräckta utan jag är en vanlig tjej och det jag gör kommer se hemmagjort och det gillar jag. Allt kan inte se perfekt ut och ser det alltid perfekt ut så kan man bli rädd att göra det för det ser så avancerat ut när det egentligen inte är så svårt.

Har ni frågor om något så är det bara slänga iväg en kommentar eller ett mail till adressen; jannicke@kitchenfreak.se

 

Sidan är under konstruktion

minions-at-work 

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.